Om

HISTORIKK


Salhushallen ble påbegynt i 1956 og ferdigstilt i 1959. Initiativtakerne og eierne av hallen var de lokale foreningene i Salhus. Samfunns-huset er i dag eiet av Salhus Turn & IL, IL Norna-Salhus, Salhuskoret og Salhus Musikklag.


Salhushallen er i dag et naturlig hjerte i bygda. Her arrangeres juletrefest for skolen, års-avslutninger for de ulike forening-ene, korgafester, loppemarked, konserter, show, og revyer (Nornarevyen). I hverdagene benyttes hallen av foreningene til øvinger og trening.


I Salhushallens underetasje har vi to utleiebjekter: Småsalen/puben og Biblioteket. Her er storkjøkken, småsalen, konferanselokaler og pub.


Salhushallen har utleie av lokalene i hele uken. Storesalen kan kun leies i helgene. Arrangementstyper: Bryllup, bursdager, firmafester, blåturer og annet.


Salhushallen er en bygning med sjel og tradisjoner. Bygda er kjent for sitt store engasjement innenfor idrett og kultur. Frivilligheten har alltid stått sterkt i Salhus og dette er heldigvis noe nye generasjoner ivaretar.


Salhuspinsetten, Cato&Claus, Salhuskvintetten og Salhusvinskvetten er resultat av sterke kulturtradisjoner i Salhus og samtlige har sitt utspring fra Salhushallens scene.


Salhushallen SA er eiet av frivillige organisasjoner og drevet på dugnadsbasis.


Ønsker du å være med å støtte Salhushallen? Sjekk vårt sponsorprogram eller benytt Salhushallen til din/ditt firmafest, julebord, bryllup, bursdagsfeiring, klassefest etc. 

EIERNE

Salhus Turn & IL

ble stiftet i 1918 og driver aktiviteter som turn, håndball og trim

Sjekk ut Salhus Turn & ILs hjemmesider

IL Norna-Salhus

Ble siftet i 1935 og har hatt aktiviteter som fotball, ski, volleyball og friidrett. I dag drives der friidrett på elitenivå og for barn og ungdom

Sjekk ut Norna-Salhus' hjemmesider

Salhus Musikklag

ble stiftet i 1911 og er et amatørkorps med lange tradisjoner. Etter 77 år med janitsjarbesetning, valgte man høsten 1988 å gå over til brass bandbesetning.

Sjekk ut Salhus Musikklags hjemmesider

Salhuskoret

ble stiftet i 1987 etter at Salhus mannskor og Salhus Damekor ble slått sammen. Koret har årlige show i hallen og bidrar både med julekonserter og andre opptredener